Zakelijke verlichting

Industriële  en recreatie verlichting

Direct van fabriek naar klant

Duurzame materialen

Met de zakelijke verlichting van Holland Lighting Group is uw bedrijfshal, kantoorruimte of buitenruimte voortaan goed en efficiënt verlicht. Dit zorgt voor de veiligheid van uw medewerkers en klanten. Met onze duurzame ledpanelen zorgen we voor een maatwerkoplossing die kosten bespaart en bovendien voldoet aan de arbonorm en luxwaarde.

HLGBV straat verlichting

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte op!

HLGBV straatverlichting brabant

Zakelijke verlichting voor uw bedrijfshal of kantoor die jarenlang meegaat

Onze lichtbronnen en armaturen worden ontworpen en geproduceerd op Nederlandse bodem met het gebruik van duurzame materialen. Dankzij hun ontzettend lage temperatuurontwikkeling beschikken onze ledproducten over meer dan 70.000 branduren. Dit betekent dat u investeert in zakelijke verlichting die jarenlang meegaat. Op de lange termijn bespaart u hiermee op hoge kosten. Bepaalde onderdelen van de armaturen kunnen bovendien worden hergebruikt, wat het een ontzettend milieuvriendelijke oplossing maakt.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Al dertig jaar zetten wij onze kennis en kunde in voor hoogwaardige producten met uitzonderlijke specificaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsruimte of buitenterrein? Wij vertellen u graag meer over de zakelijke verlichting van ons bedrijf in Waalwijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via +31 (0)416 347 542 of stuur een e-mail naar info@hlgbv.nl. Indien gewenst, stellen we direct een vrijblijvende offerte voor u op.