Bedrijfsverlichting

Holland Lighting Group ontwikkelt bedrijfsverlichting en buitenverlichting voor bedrijven in heel Brabant. Onze bedrijfslampen worden gerealiseerd met oog voor duurzaamheid. Zo kunt u bij ons in Waalwijk terecht voor energie- en kostenbesparende oplossingen.

PowerBay

PowerBay

PowerLine

Powerline armatuur

Aurora

led-panelen 4

Tri-proof

Armatuur
Telesto

test-2

Armatuur
Hemera

hemera voor hallenuitsnede

Armatuur
Barcelona

lichtarmatuur Stratos

Duurzame en recyclebare bedrijfsverlichting voor panden in Brabant

Wij zijn een van de weinige Nederlandse bedrijven die in eigen beheer bedrijfsverlichting voor uw pand in Brabant ontwikkelt én produceert. Daar waar andere bedrijven veelal kiezen voor het importeren van armaturen uit Azië, kiezen wij voor duurzaamheid en kwaliteit. De afgelopen jaren is er door ons bedrijf in Brabant veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van hoogwaardige bedrijfsverlichting waarbij veel aandacht is gegeven aan duurzaamheid. Bijzonder aan onze verlichtingsarmaturen en bedrijfslampen is dat deze na een lange levensduur voor 80% kunnen worden hergebruikt.

Het armatuur kan worden gedemonteerd, waarna alles wordt gereinigd en de essentiële onderdelen worden vervangen, waaronder de led-lichtbron en de driver. Zo verdubbelt tegen relatief lage kosten de levensduur van het armatuur waarbij het milieu minimaal wordt belast. Deze levensduur wordt veelal bepaald door de kwaliteit van de onderdelen én de temperatuur van de lichtbron.

De bedrijfsverlichting van ons gespecialiseerde bedrijf uit Brabant heeft een zeer lage temperatuurontwikkeling, waardoor er al snel meer dan 70.000 branduren worden gegarandeerd. Al met al een uitstekend presterend product voor vele jaren aan lichtplezier.

Kies voor een lange levensduur met onze bedrijfslampen voor kantoren en kantines

Veel kantoren en kantines worden momenteel nog verlicht met tl-grillarmaturen. Mede door de milieudoelstellingen van het kabinet wordt er in snel tempo gekozen voor vervanging naar ledpanelen. Veelal wordt gekozen voor goedkope aanbieders van bedrijfslampen die zich massaal op de Nederlandse vervangingsmarkt storten. Vaak voldoen deze ledpanelen niet aan de gestelde voorwaarden. De kleurtemperatuur tussen de panelen kan fors afwijken en hebben een foute UGR-waarde. Goedkope leds en drivers zorgen voor een (te) korte levensduur en vaak is het energieverbruik hoger dan aangegeven.
Holland Lighting Group heeft gekozen om vanuit de duurzaamheidsgedachte te investeren in goede ledpanelen die ook na jaren nog steeds voldoen aan de gestelde eisen. Uiteindelijk gaat het erom dat een investering voor bedrijfslampen ook leidt tot kostenreductie en dat deze zichzelf terugverdient. De levensduur van een nieuw ledpaneel is uiteindelijk de belangrijkste factor bij een investeringsvraagstuk. Niet alleen de ROI is daarbij van belang. Iedere werkplek moet ingericht zijn volgens de arbonorm en de luxwaarde. Met een gedegen berekening voor de bedrijfslampen voor uw kantoorverlichting voorzien wij u van feitelijke informatie.

Buitenverlichting voor terreinen en parkeerplaatsen van bedrijven

Beter zicht begint bij goed licht. Een voor de hand liggende uitspraak, maar wel een uitspraak waar niets op af te dingen valt. Bedrijfslampen zorgen voor de veiligheid van medewerkers, bezoekers en omgeving.

Naast geavanceerde binnenverlichting zijn wij ook dé lichtspecialist voor buitenverlichting van terreinen en parkeerplaatsen voor bedrijven. De nieuwe generatie straatarmaturen is veelal uitgerust met goed presterende led-lichtbronnen. Meer en meer worden deze toegepast in combinatie met een daglichtsensor en bewegingsmelder. Hiermee wordt een besparing tot wel 70% van het energieverbruik gerealiseerd. Een goede verlichting van het buitenterrein gaat om meer dan alleen wat armaturen ophangen. Op basis van een nauwkeurig lichtplan zorgen wij voor de (her)inrichting van buitenverlichting en bedrijfsverlichting voor bedrijven in heel Brabant.

Ontvang een gratis inventarisatie

Al jaren vertrouwen bedrijven uit heel Brabant op onze kennis en kunde voor hun bedrijfsverlichting en buitenverlichting. Bent u benieuwd wat we voor uw (kantoor)pand of buitenterrein kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)416 347 542 of info@hlgbv.nl voor een gratis inventarisatie. Indien gewenst, stellen wij vervolgens een vrijblijvende offerte op voor de gewenste bedrijfslampen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Holland Lighting Group B.V.

Of kom langs bij ons kantoor in Waalwijk. Ga naar de contactpagina >

 • 30 jaar ervaring
 • Klantgericht
 • Kwalitatieve verlichting
 • Nederlands fabricaat
 • Heldere communicatie
 • Efficiënte samenwerking
 • Vooruitstrevend denken

Offerte aanvragen




  Klanten die u voorgingen

  Hieronder wat afbeeldingen van uitgevoerde projecten.

  ONZE KLANTEN

  Wat zij over ons zeggen