Artikelen

Van conventioneel naar Led.

Foto: Alucast Heijen, 100 stuks PowerBay 200Watt.

Verlichting is niet vaak het eerste waar u aan denkt, maar u kunt niet zonder!

Juist daarom is het ook erg belangrijk dit goed op orde te hebben. Het is niet alleen goed licht, nee het is ook het creëren van een veilige werkplek. Daarnaast wilt u natuurlijk ook het verbruik minimaliseren.

Hoe?

Dat is waar wij van Holland Lighting Group BV raad mee weten. En daarom nodigen wij ons graag bij u uit, om samen met u te kijken wat en hoe wij dit alles bij u kunnen realiseren.

Wat is de volgende stap?

Met slechts een telefoontje of mailtje bent u verwijderd van een afspraak, een afspraak waarbij wij u over dit alles adviseren. Daarna maken wij een inventarisatie van uw bedrijf m.b.t. de verlichting in uw bedrijfshal, kantoor, showroom etc.

En dan!

Dan gaat ons team aan de slag met het maken van een compleet lichtplan, ROI berekening en compleet voorstel tot vervanging en eventueel installatie.

Moet ik dan direct beslissen?

Nee, u bent het die uiteindelijk beslist of u het voorgestelde gaat laten uitvoeren. Want wij willen alleen tevreden klanten en die krijg je niet door het opdringen van een product. Nee het voorstel moet zich aan u bewijzen.

Het voorstel moet uiteindelijk geld voor u gaan verdienen.

En daarom zeggen wij;

Neem de proef op de som, vul onderstaand formulier in, wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

    Schrijf een reactie