Terreinverlichting Brabant

Industriële  en recreatie verlichting

Direct van fabriek naar klant

Duurzame materialen

De terreinverlichting van Holland Lighting Group in Waalwijk, Noord-Brabant, zorgt voor een efficiënte en kostenbesparende oplossing voor uw buitenterrein of parkeerplaats. Onze kundige medewerkers dragen zorg voor zowel het ontwerp als de realisatie van het lichtproject. Zo schakelt u ons in voor de gehele samenstelling van uw terreinverlichting in heel Brabant.

HLGBV straat verlichting

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte op!

HLGBV straatverlichting brabant

Profiteer van de volgende voordelen van onze terreinverlichting in Brabant

Met onze maatwerkoplossingen voor de buitenruimte creëert u een veilige situatie voor uw medewerkers en bezoekers. Voor de terreinverlichting maken wij veelal gebruik van duurzame ledpanelen die door ons in eigen beheer worden geproduceerd. Zo kiest u voor een kwaliteitsproduct dat jarenlang meegaat. Daarnaast is het mogelijk om op hoge energiekosten te besparen door te kiezen voor een bewegingsmelder en daglichtsensor. Met een gratis inventarisatie brengen wij graag de mogelijkheden voor uw bedrijf in kaart.

Laat een gedegen lichtplan opstellen

Naast terreinverlichting is Holland Lighting Group ook al jaren dé specialist in overige buitenverlichting voor de industrie en recreatiebranche in Brabant. Zo hebben wij verschillende projecten mogen uitvoeren met straatverlichting en lijnverlichting. Bekijk ook onze brochure voor een impressie van de mogelijkheden. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij helpen u graag met een gedegen lichtplan. Bel hiervoor naar +31 (0)416 347 542 of stuur een e-mail naar info@hlgbv.nl. U kunt tevens het contactformulier op onze website invullen.