Straatverlichting Brabant

Industriële  en recreatie verlichting

Direct van fabriek naar klant

Duurzame materialen

Holland Lighting Group ontwerpt en realiseert al dertig jaar sfeervolle en nostalgische straatverlichting voor dorps- en stadskernen in heel Brabant. Onze duurzame lichtbronnen en armaturen worden in eigen beheer geproduceerd op Nederlandse bodem. Zo bent u zeker van een maatwerkproduct van hoge kwaliteit.

HLGBV straat verlichting

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte op!

HLGBV straatverlichting brabant

Kies voor een plan op maat voor uw straatverlichting in Brabant

Onze straatverlichting zorgt – naast veiligheid voor de bewoners – voor het sfeerbeeld van dorpen en steden in heel Brabant. Ons creatieve team gaat graag met u aan de slag met de realisatie van uw lichtproject. In samenspraak wordt een verlichtingsplan samengesteld. Hierin worden uw wensen en de hoeveelheid licht die nodig is vastgesteld. Daarnaast profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • Onze duurzame PowerBay en PowerLine-lichtbronnen gaan ontzettend lang mee, waardoor u op de lange termijn veel kosten bespaart;
  • Met een groot aanbod aan lantaarns vindt u gegarandeerd een passend product voor uw straatverlichting in Brabant;
  • U ontvangt bij ons altijd een gratis inventarisatie van de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat ons bedrijf in Waalwijk, Noord-Brabant, voor u kan betekenen op het gebied van straatverlichting? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op via +31 (0)416 347 542 of info@hlgbv.nl. U kunt tevens het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen u dan graag verder met een vrijblijvende offerte.