Verachtert Den Bosch

Bij verachtert in Den Bosch Mocht Holland Lighting Group op voorspraak van een relatie van het bedrijf, een drietal hallen en het kantoor geheel voorzien van nieuwe Led armaturen. Deze relatie heeft reeds vele hallen voorzien van de HLG PowerBay en hier zag de directie van Verachterd wat er mogelijk is met goede verlichting, Daarna was een afspraak snel gemaakt.

Wat moest er gebeuren? Een van de bestaande hallen had een 20 tal ronde highbay armaturen hangen welke slechts 3 jaar oud waren, echter waren deze geheel opgebrand. Deze waren de vervangers voor de oude SON lampen welke vaak in fabriekshallen hingen.

Gekocht van een dozenschuiver bleek later. Jammer van de investering en jammer van het geld. De adviseur van HLG stelde voor daar de PowerBay toe te passen. Een grote gelijkmatigheid en geschikt voor de hoogte van wel 15 meter. Natuurlijk werd er eerst een lichtplan gemaakt waarin de wensen werden omgezet naar een plan.

Na dit plan uitvoerig met de opdrachtgever te hebben doorgenomen heeft men akkoord gegeven en zijn wij tot uitvoering overgegaan. Resultaat is een enorm gelijkmatig verlichte bedrijfshal, en men is dan ook erg tevreden over het resultaat. “Was dit maar onze eerste keuze geweest” gaf men aan.

Om een beeld te krijgen van het resultaat hebben wij een foto van buiten naar binnen genomen. U ziet de enorme hoeveelheid licht in deze hal.

Omdat hier wordt gewerkt met zeer zwaar materieel wilde men ook veel licht op de werkvloer. Kortom een veilige en goed verlichte werkplek.

Hierna werd de opdracht voor nog twee hallen verstrekt en het gehele kantoor. Wij van Holland Lighting Group BV zijn er trots op, aan de vraag middels dit resultaat gevolg te hebben mogen geven.

  • Bent u dus ook op zoek naar een goede adviseur, die ook de juiste armaturen kan aanbieden met de gewenste kwaliteit, dan bent u bij Holland Lighting Group BV op het juiste adres.
  • Neem snel contact met ons op voor een geheel vrijblijvende inventarisatie.