Lijnverlichting Brabant

Industriële  en recreatie verlichting

Direct van fabriek naar klant

Duurzame materialen

De lijnverlichting van Holland Lighting Group is een efficiënte en duurzame oplossing voor uw bedrijfshal of -ruimte in Brabant. Onze led-lichtbronnen worden in eigen beheer op Nederlandse bodem ontworpen en ontwikkeld. Het resultaat is een product van hoge kwaliteit dat zorgt voor meer dan 70.000 branduren.

HLGBV straat verlichting

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte op!

HLGBV straatverlichting brabant

Ontvang een gratis inventarisatie voor de lijnverlichting van uw bedrijf in Brabant

Al dertig jaren realiseren we maatwerkoplossingen voor industriële bedrijven. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u daarom passend adviseren over de mogelijkheden voor lijnverlichting voor uw bedrijf in Brabant. Tijdens een gratis inventarisatie brengen we uw wensen en de opties voor uw ruimte in kaart. Met de lijnverlichting van ons bedrijf in Waalwijk, Noord-Brabant, profiteert u daarnaast van:

  • Een hoogwaardig, duurzaam ledproduct dat voor tachtig procent recyclebaar is;
  • Buitengewone specificaties en tot wel tien jaar garantie op onze verlichting uit eigen beheer;
  • Hoge besparing op het energieverbruik in uw ruimte.

Kies voor een maatwerkoplossing

Holland Lighting Group verzorgt lijnverlichting voor uw binnen- of buitenruimte in Brabant. Wilt u meer weten over onze maatwerkproducten? Bel dan naar +31 (0)416 347 542, stuur een e-mail naar info@hlgbv.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf.