Ledverlichting bedrijf

Industriële  en recreatie verlichting

Direct van fabriek naar klant

Duurzame materialen

Zoekt u naar ledverlichting voor uw bedrijf, bijvoorbeeld voor het verlichten van uw kantoorpand of bedrijfshal? Holland Lighting Group stelt een gedegen lichtplan voor u op. Zo zorgen we ervoor dat u uw investering terugverdient en uiteindelijk op hoge kosten bespaart.

HLGBV straat verlichting

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte op!

HLGBV straatverlichting brabant

Onze ledverlichting wordt in eigen beheer ontworpen en gecreëerd voor uw bedrijf

Al jaren zijn wij dé specialist in het ontworpen en creëren van maatwerkoplossingen voor bedrijven in de industrie en recreatiebranche. Het is belangrijk dat uw verlichting, naast het creëren van veiligheid, ook voldoet aan gestelde eisen zoals de arbonorm en luxwaarde. Onze ledpanelen worden in eigen beheer, op Nederlandse bodem, gerealiseerd. U bent er daarom zeker van dat er aan alle voorwaarden wordt voldaan. Met onze duurzame ledverlichting helpen wij u graag met de volgende mogelijkheden voor uw bedrijf:

Bel of e-mail ons voor de mogelijkheden

De hoogwaardige producten van ons bedrijf in Waalwijk zijn ontworpen om ontzettend lang mee te gaan en zijn voor een groot deel geschikt voor recycling na hun levensduur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze ledverlichting voor uw bedrijf? Bekijk dan onze uitgebreide brochure, bel naar +31 (0)416 347 542 of stuur een e-mail naar info@hlgbv.nl voor meer informatie.