Artikelen

LED PowerLine

Holland Lighting Group heeft ruim 30 jaar ervaring in lichtinnovatie.
De afgelopen jaren is veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van energie zuinige armaturen. De HLG PowerLine is een verlichting armatuur voor de industrie welke in eigen beheer is ontwikkeld vanuit een circulaire gedachten. Het product wordt in Nederland vervaardigd en is samengesteld uit duurzame componenten waarvan een groot deel eenvoudig kan worden hergebruikt. Het armatuur is gecoat in een moderne kleur. (Ral 7016)

Levensduur

De HLG PowerLine heeft een uitzonderlijk lange levensduur en een zeer laag energieverbruik. Daarmee is het een kwalitatief goed armatuur op de markt van LED- verlichting. Kortom, het is dé oplossing voor een duurzaam verlichtingsvraagstuk.

Toepassing:
De toepassingsmogelijkheid van deze lijnverlichting is zeer breed. Van sporthal tot distributiecentrum en van productieruimte tot parkeergarage.
Voorafgaande aan een installatie wordt door de medewerkers van HLG een gedegen lichtplan gemaakt. Hierdoor wordt een optimale balans gerealiseerd tussen voldoende lichtopbrengst en een minimale investering aan armaturen. De ARBO- norm is daarbij het uitgangspunt. De afstand tussen de armaturen in de lichtlijn kan per situatie verschillen en is voornamelijk afhankelijk van de gewenste lichtopbrengst in combinatie van de hoogte van de hal.

Eenvoudige montage:
De PowerLine is een modern en strak vormgegeven armatuur en kan eenvoudig worden geïnstalleerd in een bestaande lichtlijn als vervanger van oude TL armaturen. Hierdoor kan flink worden bespaard op de installatiekosten. De montageclip van de PowerLine is zodanig ontworpen dat het in vele bestaande draagprofielen past waaronder Philips, Veko, Trilux en Regiolux. In nieuwe hallen of bij complete vervanging van oude installaties, Levert HLG ook het bijbehorende draagprofiel.

Besparing:
De PowerLine staat garant voor vele branduren. Door de hoge lichtopbrengst en het lage verbruik kan bij een herinrichting een besparing op het actuele verbruik worden gerealiseerd van wel 70%.
Door gebruik te maken van de reeds aanwezige lichtlijnen kan er dubbel bespaard worden. Enerzijds door het tot 70% terugdringen van het energieverbruik en anderzijds door forse te besparen op de investering én installatie.


Garantie:
De temperatuur van de lichtbron heeft veel invloed op de levensduur en lichtoutput van Led’s. Bij de ontwikkeling van de PowerLine is een constante lage temperatuur van het armatuur één van de belangrijkste uitgangspunten geweest. Door de combinatie van hoogwaardige materialen en unieke samenstelling van het armatuur geeft HLG een standaard garantie van 5 jaar!

Intelligentie:
Door de PowerLine uit te voeren met slimme lichttechnologie is er de optie om:

 • De units met behulp van DALI (optie) te dimmen én aan of uit te schakelen
 • Op armatuurniveau de lichtopbrengst in te regelen. (met Dali of 0-10V)
 • De gehele opstelling van een noodverlichtingsmodule te voorzien.
 • Standaard is het armatuur voorzien van 0-10V met 12V aansluiting voor eventuele componenten als sensoren.

Veiligheid:

Een veiligere en prettigere werkplek met een forse besparing op energiekosten en een belangrijke bijdrage aan de Nationale milieudoelstelling. HLG is met recht trots op deze unieke Nederlandse verlichtingsbron die geheel in eigen beheer is ontwikkeld en wordt geproduceerd.

Toepassingen:
Onderstaand wat voorbeelden van waar het armatuur is toegepast.

Graag meer informatie: Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

  Op onze homepage staat een download knop waar u de meest recente brochure en prijslijst kunt downloaden

  Wij zullen de brochure steeds optimaliseren, dus kijk er regelmatig naar . Bent u installateur neem dan vrijblijvend contact met ons op voor uw condities.

  Schrijf een reactie

  Meest recente berichten

  Categorieën