Kantoorverlichting Brabant

Industriële  en recreatie verlichting

Direct van fabriek naar klant

Duurzame materialen

Met onze kennis en kunde ontwerpen en realiseren we al dertig jaar kantoorverlichting voor bedrijven in Brabant. Wilt u zeker zijn van een goede investering voor de ledverlichting en kantoorlampen van uw kantoor in Brabant? Laat de medewerkers van Holland Lighting Group, gevestigd in Waalwijk, dan een nauwkeurig lichtplan voor u samenstellen.

HLGBV straat verlichting

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte op!

HLGBV straatverlichting brabant

De voordelen van onze duurzame kantoorverlichting in Brabant

Wanneer u ledverlichting voor uw kantoor in Brabant aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat de kantoorlampen van hoge kwaliteit zijn. Onze producten worden daarom door ons in eigen beheer geproduceerd op Nederlandse bodem. De afgelopen jaren hebben wij, naast kwaliteit, ook geïnvesteerd in duurzaamheid. Daarom profiteert u bij ons gegarandeerd van het volgende:

  • Het is mogelijk om tachtig procent van de onderdelen van uw kantoorlampen te hergebruiken na gebruik in uw kantoorruimte in Brabant;
  • Dankzij de lage temperatuurontwikkeling bent u zeker van meer dan 70.000 branduren. Het product gaat dus ontzettend lang mee;
  • Onze zakelijke verlichting voldoet aan de gestelde eisen en voorwaarden, zoals de arbonorm, luxwaarde en milieudoelstellingen.

Kies voor een maatwerkoplossing met onze nauwkeurige werkwijze

Bij een investering in ledverlichting en kantoorlampen voor uw kantoor of kantine in Brabant, is het belangrijk dat u deze kosten uiteindelijk terugverdient. Na een gratis inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden, helpt onze adviseur u daarom met het opstellen van een uitvoerig lichtplan met een gedegen berekening. Vervolgens ontvangt u van ons een voorstel en een vrijblijvende offerte waarin de besparing voor uw kantoorruimte of kantine inzichtelijk is gemaakt. Zo maakt u een keuze voor uw kantoorverlichting in Brabant op basis van goede, feitelijke informatie.

Maak direct een afspraak

Al jaren helpen wij industriële bedrijven, vakantie- en attractieparken in heel Brabant met goed presterende park- en kantoorverlichting. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ledverlichting voor uw bedrijf in Brabant? Wij helpen u graag verder met meer informatie. Bel hiervoor naar +31 (0)416 347 542, stuur een e-mail naar info@hlgbv.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan spoedig contact met u op en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte samen.