Kantinelampen Brabant

Industriële  en recreatie verlichting

Direct van fabriek naar klant

Duurzame materialen

Met de kantinelampen van Holland Lighting Group uit Waalwijk, Noord-Brabant, realiseert u een bedrijfsruimte die voldoet aan de gestelde eisen. U ontvangt bij ons een nauwkeurig lichtplan dat ervoor zorgt dat u uw investering terugverdient én een duurzaam product dat jaren meegaat.

HLGBV straat verlichting

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte op!

HLGBV straatverlichting brabant

Kies voor duurzame kantinelampen van hoge kwaliteit voor uw bedrijf in Brabant

Veel kantines zijn uitgerust met lichtbronnen die niet voldoen aan de gestelde voorwaarden vanuit de overheid. Bovendien is het van belang dat verlichting van uw kantine of kantoor de arbonorm en luxwaarde nakomt. Voor onze verlichting maken we gebruik van ledpanelen die in eigen beheer worden gefabriceerd op Nederlandse bodem. Het resultaat is de PowerBay en de PowerLine – hoogwaardige kantinelampen voor uw bedrijfsruimte in Brabant met meer dan 70.000 branduren. Bovendien bent u er zeker van dat deze voldoen aan alle gestelde eisen en bespaart u op uw energieverbruik.

Vraag een gratis inventarisatie aan

Al dertig jaar helpen wij bedrijven in de industrie en recreatiebranche met maatwerkoplossingen voor lichtprojecten. Onze kundige medewerkers helpen u graag met een gratis inventarisatie van de mogelijkheden voor uw kantinelampen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 347 542 of door een e-mail te sturen naar info@hlgbv.nl. U kunt tevens het contactformulier op onze website invullen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.