Doelgroepen

De doelgroepen waar HLG haar activiteiten op richt zijn:

Bedrijfsverlichting  voor de industrie
Parkverlichting voor de recreatiebranche

Bedrijfsverlichting
Voor de verlichting van bedrijfshallen, distributiecentra, kantoren, winkelpanden en openbare ruimtes heeft HLG de afgelopen jaren een verlichtingspakket ontwikkeld wat voldoet aan de vraag en de verwachting van de gebruikers.
De jaren lange kennis en ervaring is samengebracht in een uniek verlichtingsconcept waardoor het zich onderscheid door kwaliteit en techniek.

Door met de doelgroepen en eindgebruikers in gesprek te gaan over de wensen en behoeftes met betrekking tot output, kleur, spreiding en energieverbruik heeft HLG een optimaal presterende lichtbron weten te ontwikkelen welke binnen de branche breed ingezet kan worden.
De PowerBay en de PowerLine wordt gezien als een top product waar kwaliteit en duurzaamheid garant staat voor jarenlang onbezorgd lichtplezier.

Parkverlichting
Vanuit de historie heeft HLG een brede kennis en ervaring in buitenverlichting. Campings, speeltuinen, vakantieparken en attractieparken zijn een vertrouwd werkterrein voor HLG.

De jarenlange samenwerking met het grootste attractiepark van Nederland is daar van een mooi voorbeeld.
Het voortdurend inspelen op klantspecifieke wensen heeft HLG tot een ervaren specialist gemaakt in buitenverlichting.
Of het nu gaat om klassieke straatlantaarns of oriëntatieverlichting geproduceerd uit gerecyclede kleding,

HLG is de aangewezen partner die een passende oplossing kan bieden.
Of het nu gaat om het verzorgen van een totaal verlichtingsplan voor een camping, het verlichten van een oprijlaan, het inrichten van een goed verlichte parkeerplaats of het verzorgen van sfeerverlichting van een midgetgolf baan, voor alles wordt u een passende oplossing geboden.
De lichtmasten van gerecyclede kleding en voorzien van slimme licht technologie is een absolute voorloper op het gebied van duurzaamheid, uitstraling en toepasbaarheid.