PowerBay

PowerBay

Led is tegenwoordig de standaard.
Daar waar nu nog gas ontladingslampen of inductieverlichting de werkvloer verlicht zal in de nabije toekomst led verlichting deze taak in rap tempo over gaan nemen.

Led is echter een heel breed begrip, het aanbod is enorm met een even groot spectrum aan kwaliteitsverschillen.
Veel van de aangeboden LED armaturen komen uit China. De kwaliteitsverschillen zijn echter groot en bepalen voor een belangrijk deel de levensduur. Een andere belangrijke factor is het vermogen waarmee de Led wordt aangestuurd.

Het installeren van led-units zonder een gedegen verlichtingsplan en berekening zou er wel eens toe kunnen leiden dat het plezier van een beter verlichte werkvloer snel omslaat naar verstoring en ergernis.

HLG heeft de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van een slimme, krachtige en duurzame led verlichtingsbron met hele goede resultaten.
Naast het feit dat de lamp tot 70% energieverbruik kan besparen ten opzichte van de conventionele verlichting is de levensduur gegarandeerd op minimaal  100.000 branduren.

Door de samenstelling en slimme aansturing durft HLG een garantie af te geven van 10 jaar, waarvan 5 jaar volledige garantie en 5 jaar afbouwende garantie.
Het speciale ontwerp van de PowerBay zorgt voor een zeer gelijkmatige verdeling van het licht waardoor er op de werkplek een goede lichtspreiding wordt gerealiseerd met een minimale slagschaduw.

Voorafgaande aan een installatie wordt door de medewerkers van HLG een gedegen lichtplantberekening gemaakt waardoor een optimale balans wordt gerealiseerd tussen voldoende lichtopbrengst en zo min mogelijk verlichtingsunits.
De units worden standaard uitgerust met 5700 Kelvin (lichtkleur) maar kan indien gewenst aangepast worden naar een ander lichtkleur.

De toepassing van deze lichtbron is zeer geschikt in een industriële omgeving zoals fabriekshallen, werkplaatsen, sporthallen, hangaars en evenementenhallen.

Door de PowerBay uit te voeren met slimme lichttechnologie is er de optie om:

  • De units te dimmen én aan of uit te schakelen
  • Op lichtbronsniveau de lichtopbrengst in te regelen.
  • Het geheel te voorzien van Human Centric Lighting (licht wat zich aanpast aan het dagritme)
  • de gehele opstelling van een noodverlichtingsmodule te voorzien.
  • De kleurtemperatuur van het licht aan te passen.

HLG is met recht trots op deze unieke verlichtingsbron die geheel in eigen beheer is ontwikkeld, ontworpen en samengesteld. Met dit Nederlands fabricaat loopt HLG voorop in de industriële toepassing van duurzame led verlichting.

Voor productinformatie van de PowerBay  klik HIER

Voor alle informatie over het LUX-TSI testrapport klik HIER

Voor meer informatie over de CE conformiteitsverklaring klik HIER